Showing all 12 results

Basmati Rice S

CHF 4.00

Basmati rice is a fragrant and fluffy grain that complements an array of spices and sauces, rendering it a versatile and gratifying staple in numerous cuisines.

140g

Inspired by the sicilian classic dish Caponata; in our Version Eggplants and white beans make a hearty and tasty meal with a perfect balance of spicy and creamy elements and long-lasting satiety thanks to the protein-rich beans.

380g

Inspiriert von dem sizilianischen Klassiker; Caponata; in unserer Version ergeben in Olivenöl geschmorte Auberginen in Kombination mit frischem Basilikum und weissen Cannellini Bohnen eine sinnliche Mahlzeit mit einer perfekten Balance aus würzigen und cremigen Elementen und einer lang anhaltender Sättigung dank der proteinreichen weissen Bohnen. Es kann auch als Dip für ein spontanes Picknick oder als Apéro Beilage genossen werden.

Inspiriert von dem sizilianischen Klassiker; Caponata; in unserer Version ergeben in Olivenöl geschmorte Auberginen in Kombination mit frischem Basilikum und weissen Cannellini Bohnen eine sinnliche Mahlzeit mit einer perfekten Balance aus würzigen und cremigen Elementen und einer lang anhaltender Sättigung dank der proteinreichen weissen Bohnen. Es kann auch als Dip für ein spontanes Picknick oder als Apéro Beilage genossen werden.

120g

Cous Cous S

CHF 4.00

Couscous, a side dish from North Africa, harmonizes perfectly with our tagine dish. Nevertheless, couscous is also ideal as an accompaniment to a variety of other dishes or as a base for a delicious taboulé salad

100g

Entdecken Sie unseren mediterranen grünen Linseneintopf! Eine spannende Mischung aus grünen Linsen, Zucchini, Sellerie, Karotten und Zwiebeln, langsam geschmort mit frischen Kräutern und verfeinert mit frischer Bio-Zitrone. Ein herzhafter Genuss! A delicate blend of green lentils, zucchinis, celery, carrots and onions, cooked in an aromatic stock and refined with the fresh taste of organic lemon zest. A hearty treat!

340g

 

 

Moong dal with roasted cauliflower is a flavorful Indian dish where yellow lentils are cooked with spices and served alongside roasted cauliflower, creating a delicious and nutritious combination.

Quinoa S

CHF 4.00

Quinoa, the grain of the Andes, is a high-fiber side dish and impresses with its tender texture and mild, slightly nutty flavor. Perfect as a light and gluten-free side dish for a variety of meals or as a base for nutrient-rich salads

155g

 

 

Geniessen Sie unser hausgemachtes veganes Schokoladenmousse, hergestellt aus feinster schweizer Felchlin Schokolade und luftigem Aquafaba. Diese cremige, pflanzliche Köstlichkeit bietet einen intensiven Schokoladengeschmack und eine verführerische Textur, die jeden Gaumen verwöhnt. Perfekt für alle, die auf der Suche nach einer exquisiten und zugleich veganen Dessertoption sind.

Sliced hot peppers mix is a spicy mixture made from a blend of sliced hot peppers, vinegar, salt, and sometimes other spices, often used to add a fiery kick to dishes.

Zacusca is a traditional Romanian spread made from roasted eggplant and red peppers, mixed with onions and sometimes tomatoes, and typically enjoyed on bread or as a condiment.

Zacusca is a traditional Romanian spread made from roasted eggplant and red peppers, mixed with onions and sometimes tomatoes, and typically enjoyed on bread or as a condiment.